Varkensdarmen
Dunne varkensdarm
- Voor verse worst, braadworst, saucijzen, barbecueworst, boerenmetworst, droge worst en rookworst.
- In kalibers vanaf 26 mm tot en met 45 mm.
- In bossen van 91,4 meter (wat gelijk staat aan 100 yards, bossen van dergelijke lengte worden ook wel “hank” genoemd).
- Droog of nat gezouten.
- Opgestroopt op tubes of pijpjes.
Veteind/witvel
- Voor Berliner en Hausmacher leverworst.
- Vast te stoppen.
- Worden gekalibreerd op vulgewicht.
- Variërend van 800 — 2000 gram.
- Diverse lengtes van 40 —70 cm.
- Verpakt in bossen van 10 stuks.
Verpakking
- In emmers vanaf 5 hank.
- In plastic vaten vanaf 60 hank.
- In netten (‘netpack’).
- Op vloeistof (‘easy-fill’).
- Veteinden in emmers of vaten, met aan de vraag aangepaste hoeveelheden.