Runderdarmen

 

Kromme- of kransdarm
Voor gekookte worstsoorten, bakbloedworst, leverworst en paardenworst.
Leverbaar in kalibers vanaf 32 mm tot en met 50/+ mm en in bossen van 18 meter.
Rechte runderdarm
Voor lunchworst, palingworst, boterhamworst, osseworst, leverworst, jachtworst, droge worst en Hausmacher leverworst.
Vast te stoppen.
Leverbaar in kalibers vanaf 40 mm tot en met 70 mm en in bossen van 10 meter.
 

Natuur darmenRunderzakeind
Voor tongeworst, bloedworst, cervelaatworst, boterhamworst, hamworst, gekruide ham, Haagse leverworst.
Vast te stoppen.
Leverbaar in kalibers 90/110 mm, 110/120 mm en 120/+ mm.

Natuur praktijk
Het zakeind wordt vooral gebruikt voor boterhammenworst. Maar ook voor salami en mortadella is deze darm erg geschikt. Het zakeind geeft een mooie, ambachtelijke uitstraling.
Pens
Als omhulsel van rolpens.
In de vorm van een zakje.
Goudvlies
Voor Lachsschinken, rollades en pasteien.
Van blinde darm tot opening kromme darm.
Verpakking
In emmers van 6 of 10 bossen.
In plastic vaten van 100 tot 300 bossen.
Zakeinden in emmers van 25 stuks en vaten van +/- 700 stuks.